本文作者:SEO教程

2016年6月英语四级阅读理解练习及解析7

网友knkn5 2015-11-21 19:02:39 412 自考本科网
SEO知否谈Canonical标签注会网校哪里买 注会网校哪里买,中华会计网校的注会课程很不错,建议你去试听下他们的课程吧,可以从中华会计网校买,而且他们老师都是非常牛逼的,几乎汇聚了全国顶尖名师,注会课程讲的清晰透彻,24小时在线学习,可以无限次数听课哦,就算当时没听懂也没关系,可以看回播,熟能生巧,跟着老师的步骤学习,一定会让你收获很多的!身边很多亲戚朋友同事有考会计类的考试,他们一定都知道中华会计网校的,老品牌了,口碑杠杠的!一年能通过六科,与平均80分的大神相比确实相形见绌,本人以自学为主,平均分不到70,努力与运气并重,体会颇多,在此...

专升本教育培训

“With the increase in the number of such advertisements, however, each advertiser within a certain group is competing with others in the same group for the reader’s attention”,故选项D正确。 Psychologists take opposing views of how external rewards, from warm praise to old cash, affect motivation and creativity. Behaviorists, who study the relation between actions and, argue that rewards can improve performance at work and school. Some other researchers who study various aspects of mental life, maintain those rewards often destroy creativity by encouraging dependence on approval and gifts from others.

The latter view has gained many supporters, especially among educators. But the careful use of small monetary rewards sparks in grade-school children suggesting that properly presented inducements indeed aid inventiveness, according to a study in the June Journal Personality and Social Psychology.

“If they know they're working for a reward and can focus on a relatively challenging task, they show the most creativity,” says Robert Esenberger of the University of Delaware in Newark. “But it's easy to kill creativity by giving rewards for poor performance or creating too much anticipation for rewards.”

A teacher who continually draws attention to rewards or who hands out high grades for ordinary achievement ends up with uninspired students, Esenberger holds. As an example of the latter point, he notes growing efforts at major universities to tighten grading standards and restore falling grades.

In earlier grades, the use of so-called token economics, in which students handle challenging problems and receive performance-based points toward valued rewards, shows promise in raising effort and creativity, the Delaware psychologist claims.

1. Psychologists are divided with regard to their attitudes toward ____.

A) the choice between spiritual encouragement and monetary rewards

B) the appropriate amount of external rewards

C) the study of relationship between actions and

D) the effects of external rewards on students' performance

2. What is the view held by many educators concerning external rewards for students?

A) They approve of external rewards.

B) They don't think external rewards.

C) They have doubts about external rewards.

D) They believe external rewards can motivate small children, but not college students.

3. According to the result of the study mentioned in the passage, what should educators do to stimulate motivation and creativity?

A) Give rewards for performances which deserve them.

B) Always promise rewards.

C) Assign tasks which are not very challenging.

D) Be more lenient to students when mistakes are made.

4. It can be inferred from the passage that major universities are trying to tighten their grading standards because they believe ____.

A) rewarding poor performance may kill the creativity of students’

B) punishment is more effective than rewarding

C) failing uninspired students helps improve their overall academic standards

D) discouraging the students anticipation for easy rewards is matter of urgency

5.Which of the following facts about “token economics” is not correct?

A) Students are assigned challenging tasks.

B) Rewards are given for good performances.

C) Students are evaluated according to the effort they put into the task.

D) With token economics, students’ creativity can be enhanced.

答案与解析:

1. D

心理学家认为外界的奖励对学生会有不同的影响。事实辨析题。根据文章第一句话“Psychologists take opposing views of how external re wards, from warm praise to old cash, affect motivation and creativity”可知,心理学家的分歧在于来自外界的奖励对学生的积极性和创造性究竟有什么影响,故选项D正确.

2. C

许多教育家对外界的奖励持怀疑态度。

文章第二段第一句话提到,后一种观点得到了许多教育工作者的支持,从第一段中可知,后一种观点是:奖励会促使学生对别人的赞许和馈赠产生依赖心理,因此奖励会破坏创造精神。由此可知,他们对奖励的正面作用持怀疑态度。故选项C正确。

3. A

根据文中的研究结果表明,教育家通过给予学生应得的奖励来提高他们的积极性和创造性。文章第三段指出,给予学生恰当的奖励,可使他们发挥更大的创造性,但如果对糟糕的表现也给予奖励,或让学生对奖励有太多的期许,反而会扼杀创造性。故选项A正确。

4. B

从文中可以得知,一些重点大学试图加强等级标准,因为他们相信惩罚比奖励更有效。事实辨析题。从文中第四段可知,许多大学之所以严格考试的评分标准,是因为“A teacher ... who hands out high grades for ordinary achievement ends up with uninspired students”。选项B 与此意相同。

5. C

根据学生的表现对他们做出评价。事实辨析题。根据最后一段的意思,在这种奖励制度下,要根据学生的表现对他们做出评价,而不仅仅是他们花费了多少精力来完成任务,故选项C正确。

扩展阅读:

新东方英语四级

英语四级培训

英语四级辅导


文章投稿或转载声明:

来源:版权归原作者所有,转载请保留出处。如有侵犯你的版权,请联系本站!
本文标题:2016年6月英语四级阅读理解练习及解析7