本文作者:SEO教程

2016年6月英语四级词汇练习题答案解析(4)

网友knkn5 2015-11-21 19:02:39 412 自考本科网
SEO知否谈Canonical标签二级建造师培训网校那个好 二级建造师培训网校那个好,二建考了5年才过的人来告诉你,听过环球网校的,建设工程教育网的,中大网校的,还有不知名忘了的小网校的,各个网校都有一些比较优势的科目,好与不好其实都取决于老师,你要看一下你是参加哪几个科目的考试,针对科目去选老师,针对老师选网校。环球网校代表名师蔡恒:《工程法规及相关知识》北京某高校法学副教授,某律师事务所兼职律师、培训顾问;长期为本校法学本科专业学生讲授《民法》、《经济法》、《合同法》等课程,积累了非常丰富的建造师资格考试辅导经验;讲课重点突出,逻辑严密的授课风格也赢...

专升本教育培训

2016年6月英语四级词汇练习题答案解析(4)

【摘要】大学英语考试根据理工科本科和文理科本科用的两个《大学英语教学大纲》,由教育部(原国家教育委员会)高等教育司组织的全国统一的单科性标准化教学考试,分大学英语四级考试(CET-4)和大学英语六级考试(CET-6)两种。每年考试过后8月份或9月份公布成绩并颁发成绩单,根据教育部规定四六级考试不设置及格线,四级425分以上可以报考六级,所以大家普遍认为四六级的合格线为425分。英语四六级的总分为710分。报名时间CET全国英语四六级考试的考试时间为:每年6月份、12月份(每年时间略有不同)。每年为了满足广大考生的需要,方便同学们积极备考,下面请同学们跟随小编的整理,来看下2015年12月英语四级词汇练习题答案解析,希望对同学们有所帮助。

31.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

A. discouraged B.observed C.obeyed D.obtained

32.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

A. detective B.president C.manager D.director

33.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

A. devote B.district C.interfere D.wander

34.We can not _______ all the magazines together.

A. route B.draw C.thread D.bind

35.What he said in the meeting _______ everybody present.

A. disgusted B.dismissed C.disposed D.eliminated

36.Some lazy men would rather _______ than work.

A. indicate B.declare C.solve D.starve

37.This boy was _______ for what he had done in the class.

A. scolded B.overcome C.inclined D.displayed

38.Some states in the United States _______ people to carry guns.

A. apply B.charm C.ignore D.forbid

39.Carelessness made him fall in his job _______.

A.interview B.intention C.stomach D.stocking

40.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

A. decrease B.create C.define D.delight

41.Students with _______ problems may apply for student loans

A. economic B.financial C.male D.economical

42.Both sugar and salt can ______in water.

A. desert B.absorb C.dissolve D.involve

43.I have not heard anything from him since his _______.

A. departure B.fault C.foundation D.acciptance

44.Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.

A. conduct B.stoop C.commit D.sweat

45.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the speaker very clearly.

A. connected B.sustained C.associated D.suspended

参考答案: 31.A 32.D 33.C 34.D 35.A 36.D 37.A 38.D 39.A 40.C 41.B 42.C 43.A 44.C 45.D

编辑推荐》》

新东方英语四级

英语四级培训

英语四级辅导



文章投稿或转载声明:

来源:版权归原作者所有,转载请保留出处。如有侵犯你的版权,请联系本站!
本文标题:2016年6月英语四级词汇练习题答案解析(4)