本文作者:SEO教程

2016年6月英语四级阅读真题答案三套(全)

网友knkn5 2015-11-21 19:02:39 412 自考本科网
SEO知否谈Canonical标签一级消防培训哪个网校好 一级消防培训哪个网校好,要说考消防工程师必须环球网校啊,这都不用想,完全不用多考虑,几个牛叉的老师,比如刘天龙,黄明峰,都是在环球网校讲课,现在是环球的主打课程,牛的很。李石磊:《消防安全技术综合能力》设备工程硕士,1999年至今在北京市某高校任教,从事建筑设备工程、安装工程预算等相关课程的科研和教学工作;19年建筑院校授课经验,主编《建筑工程设备》、《安装工程定额与预算》等多本教材;讲课详细易懂,环球网校独家网络授课教师。试听老师李钰:《消防安全技术实务》硕士,某大学副教授,硕士生导师,科研方...

专升本教育培训

2016年6月英语四级阅读真题答案三套(全)

第一套

36. N) saw

37. F) decades

38. H) globally

39. D) chances

40. J) occurs

41. A) additional

42. B) associated

43. G) experiences

44. M) reduce

45. K) populations

How to Eat Well

46. Cooking benefits people in many ways and enables them to connect with one another.

答案:D Shouldn’t preparing—and consuming—food be a source of comfort, pride, health, well-being, relaxation, sociability?…

47. Abundant information about cooking is available either online or on TV.

答案:B It’s not because fresh ingredients are hard to come by…

48. Young people do less cooking at home than the elderly these days.

答案:F. Perhaps a return to real cooking needn’t be far off…

49. Cooking skills can be improved with practice.

答案:O. You don’t have to hit the grocery store daily, nor do you need an abundance of skill…

50. In the mid-20th century, most families ate dinner at home instead of eating out.

答案:G. Back in the 1950s most of us grew up in households where Mom cooked virtually every night…

51. Even those short of time or money should be encouraged to cook for themselves and their family

答案:E. When I talk about cooking, I’m not talking about creating elaborate dinner parties or three-day science projects.…

52. Eating food not cooked by ourselves can cause serious consequences.

答案:J. There have been half-hearted but well-publicized efforts by some food companies to reduce calories in their processed food, but….

53. To eat well and still save money, people should buy fresh food and cook it themselves.

答案:M. To those Americans for whom money is a concern…

54. We get a fairly large portion of calories from fast food and snacks.

答案:C. And yet we aren’t cooking…

55. The popularity of TV led to the popularity of frozen food.

答案:H. Although frozen dinners were invented in the ‘40s, their popularity didn’t boom until televisions became popular a decade or so later…

DBFOGEJMCH

56. A) It is disappearing.

57. B) electronically.

58. D) Spending money is so fast and easy.

59. A) It represents a change in the modern world.

60. C) He feels reluctant to part with the traditional wallet.

61. A) They are culture-related.

62. C) They get less sleep on public holidays.

63. C) The World Cup.

64. B) They want to get sufficient sleep.

65. B) Few people really know the importance of sleep.

第二套

36 G favorite 37 M protest 38 B amount 39 O theories

40 I immediately 41 D crazy 42 F differences 43 J naturally

44 H happening 45 N rejected

The perfect essay

46. The author was advised against the improper use of figures of speech.

答案: I。 She had no patience for brilliant but irrelevant figures of speech.

47. The author’s mother taught him a valuable lesson by pointing out lots of flaws in his seemingly perfect essay.

答案:C。In any event, my mother and her red pen showed me how deeply flawed a flawless essay could be.

48. A writer should polish his writing repeatedly so as to get closer to perfection.

答案:K 。Repeatedly. We do out absolute best with a piece of writing, and come as close as we can to the ideal.

49. Writers may experience periods of time in their life when they just can’t produce anything.

答案:E。For me……writer’s block —— I was not able to produce anything for three years.

50. The author was not much surprised when his school teacher marked his essay as “flawless”.

答案: B。This dream came true for me Of course, I had heard that genius could show itself at an early age, so I was only slightly taken aback that I had achieved perfection at the tender age of 14.

51. Criticizing someone’ s speech is said to be easier than coming up with a better one.

答案:F。……according to Plutarch, “to raise objections against another man’s speech, it is a very easy matter; but to produce a better in its place is a work extremely troublesome.”

52. The author looks upon his mother as his most demanding and caring instructor.

答案:A。……I can identify one truly impossible teacher. She cared about me, and my intellectual life, even when I didn’t.

53. The criticism the author received from his mother changed him as a person.

答案:H。That was when true criticism, the type that changed me as a person, began.

54. The author gradually improved his writing by avoiding fancy language.

答案:J。She trimmed back my flowery language, drew lines through my exclamation marks and argued for…and slowly my writing improved.

55. Constructive criticism gives an author a good start to improve his writing.

答案: G。Genuine criticism creates a precious opening for an author to become better on his own terms……

56. A) Its success is hard to copy anywhere else.

57. B) Lack of the right kind of talents.

58. A) Its location is not as attractive to rich people.

59. D) It is an old city with many sites of historical interest.

60. C)they can do more than providing money

61. C) It may prevent your business and career from advancing.

62. B) Encourage people to disagree and argue.

63. A) To find out the truth about an issue.

64. D) They take care not to hurt each other’s feelings.

65. D) Acknowledge their contribution.

第三套

J—fundamentally

G-expands

O-superficial

K-interpretation

B-acquired

I-flows

F-elements

M-regard

H-familiar

A-accustomed

46 G it will not be difficult

47. D what distinguishes

48 A

49 E

50 K

51 H

52 C

53 I

54 B

55 J

56 C it may have a negative effect on creative work.

57 A they combine clock-based and task-based planning

58 D they tend to be more productive.

59 B it does not attach enough importance to task-based practice

60 A task-based timing is preferred for doing creative work

61.A Her past record might stand in her way to a new life

62. B they are deprived of chances to turn over a new leaf

63. C. they are marginalized in society

64 D a lot of them have negative effects on society

65 B to appeal for changes in America’s criminal justice system

编辑推荐》》

新东方英语四级

英语四级培训

英语四级辅导


文章投稿或转载声明:

来源:版权归原作者所有,转载请保留出处。如有侵犯你的版权,请联系本站!
本文标题:2016年6月英语四级阅读真题答案三套(全)